Coinbase maakt gebruik van het BTC-transactiebatchingsysteem om klanten 75 procent aan kosten te besparen

Coinbase heeft aangekondigd dat het zijn klanten heeft kunnen helpen om geld te besparen dankzij zijn BTC-transactiebatchsysteem.

Volgens de befaamde digitale-activa-uitwisselingsgigant hebben ze hun klanten geholpen om tot 75% van de transactiekosten te besparen sinds het begin van het jaar.

De site lanceerde het nieuwe BTC-transactiebatchingsysteem om transacties te verwerken op zijn Coinbase-platform en Coinbase-pro-platform in het begin van het jaar. Door het nieuwe batchsysteem worden de transacties gegroepeerd in één systeem, wat betekent dat de klanten minder kosten zullen moeten betalen.

Bovendien zei Coinbase dat dit nieuwe batchsysteem hen heeft geholpen om het aantal transacties dat in één keer zou worden verwerkt, te verminderen.

Coinbase zegt dat het veel transacties met weinig moeite heeft kunnen uitvoeren.

In de blog post, de digitale activa te wisselen bedrijf, Coinbase zei dat het in staat is geweest om grote transacties uit te voeren met een kleine inspanning van hun team van ontwikkelaars.

De firma zegt dat ze het nieuwe Bitcoin Future -transactiebundelsysteem hebben kunnen gebruiken om de kwestie met betrekking tot prijsschommelingen aan te pakken, wat leidt tot schommelende transactiekosten wanneer er een scherpe prijsschommeling plaatsvindt.

Herinnering in de afgelopen weken toen Ethereum en enkele andere topmunten getuige waren van scherpe bewegingen als klanten die probeerden hun activa op Coinbase terug te trekken, getuige waren van vertraging.

Coinbase zegt dat het BTC-transactiesysteem zijn klanten heeft geholpen om geld te besparen.

Volgens het bedrijf hebben zij sinds de lancering van het nieuwe batchsysteem op 12 maart alle transacties van hun klanten op hun beide platforms kunnen batchen.

Tijdens die periode, zei Coinbase zij getuige waren van een hoge graad van transactieprijzen die met de klanten worden bespaard die van het grootste deel van de winst genieten. In de woorden van de cryptofirma:

In de periode dat we dit nieuwe BTC-transactiebatchingsysteem hebben opgestart, hebben we onze klanten kunnen helpen om veel geld te besparen.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.