BTC-prijs zou kunnen stijgen voor enorme stijging, indicatieshows

BTC presteert ondermaats ten opzichte van altcoins sinds het zakte van meer dan $ 42k naar dieptepunten onder $ 30K. Elke poging tot een duidelijke uitbraak van meer dan $ 35.000 is tot nu toe mislukt, omdat beren hard werken om de stijging van de koningsmunt te vertragen.

Beleggers die zich vervelen door de huidige matte handel op de BTC-markt, hoeven niet lang te wachten op een terugkeer naar de bovenkant voor BTCUSD .

Een marktindicator voorspelt een terugkeer naar de Bull Run, wat beleggers optimistisch maakt

Volgens de door Bitcoin uitgegeven outputwinstratio (SOPR) gedeeld door on-chain analysebedrijf Glassnode, is de huidige bereikgebonden handel in bitcoin bijna voltooid.

De SOPR houdt bij of hodlers hun munten met winst of verlies verkopen en kan een krachtig hulpmiddel zijn om te voorspellen wanneer de BTC-prijs op het punt staat te resetten en hoger te gaan. Zodra zwakke handen alles verkopen wat ze kunnen, stijgt de BTC-prijs meestal naarmate de neerwaartse prijsdruk afneemt.

Bij het analyseren van de SOPR was de populaire crypto-analist CryptoHamster het eens met Glassnode-gegevens die aantonen dat de huidige BTC-consolidatie binnenkort zal eindigen

„Dus als we ons nu in een bullmarkt bevinden, is de correctie volgens de SOPR nog niet voorbij, maar zal hij binnenkort eindigen“, tweette de analist terwijl hij de onderstaande grafiek deelde.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.