Bitcoin’s S2F-modell er fremdeles på sporet: Målprisen på 55 000 dollar

Bitcoin har ikke vært i stand til å overvinne motstand på 12 000 dollar nivået i helgen, men aksjen til å strømme prispredikasjonsmodellen er fremdeles i rute da den siste røde prikken er skrevet ut for august.

S2F-modellen (stock-to-flow) er kjernen til kryptoanalytiker som går gjennom twitterhåndtaket ‚PlanB.‘ Det ble opprinnelig publisert i mars 2019 og undersøker forholdet mellom produksjonen av forsyning og det nåværende lagerbeholdningen, og beregner i hovedsak Bitcoins verdi gjennom knapphet.

Den modellen har kartlagt Bitcoin pris med en høy grad av nøyaktighet, etter tre halvere hendelser nå. I 2012 og 2016 halter BTC-prisen noe før han kom inn i et stort oksemarked de påfølgende årene. Halveringsåret 2020 spiller på samme måte så langt med et stort løp spådd for 2021 hvis historien rimer. Det er verdt å merke seg at modellen retter seg mot en pris på $ 55.000.

Tredje røde punktum lagt ut høyere

Den tredje røde prikken er skrevet ut, og den er høyere enn de to foregående, med et nåværende nivå på 11 850 dollar. Det skal imidlertid bemerkes at den månedlige avslutningen for august ennå ikke er fullført, og dette prikken pågår nåværende priser. Analytikeren har målrettet desember 2017 høyt som neste hinder å overvinne.

“3. røde prikk (for øyeblikket $ 11850) over 2d rød prikk (bitcoin juli lukke $ 11356) og over første røde prikk (juni lukk $ 9132)… neste mål: des 2017 ATH lukke $ 14K”

For øyeblikket virker det som en vei med en gevinst på vel 66% som kreves for å komme dit fra dagens nivåer. Tatt i betraktning at BTC gikk fra 5000 til 20 000 dollar på bare to måneder på slutten av 2017, er ingenting uaktuelt.

Før noe av dette skjer, trengs en høyere høyde fra 2019-toppen på i underkant av $ 14.000, så det å bryte over $ 12.000 er det viktigste neste trekk

Stipendiat analytiker, ‚CryptoWhale‘, har observert at ved bruk av beregninger fra Binance og Coinbase, har BTC-strømmen til børser økt akkurat som det gjorde før markedskrasj i midten av mars som sendte priser som falt ned under 5 000 dollar.

Analytikeren la til at det ser ut til å være tilfelle der BTC-hvalene har tjent godt de siste månedene, og begynner nå å sende sine digitale eiendeler til utveksling i forberedelse til å selge.

Den mars ulykken var i stor grad forårsaket av pandemi panikk som det påvirket aksjemarkedene i tillegg til krypto markeder, så denne gangen kan være annerledes. Observasjonen er bare til sammenligning, og dataene viser at så mye som 2,6 milliarder dollar er på farten.

Et større trekk kan være på kortene eller BTC, og selv om det kan falle på kort sikt, krever S2F-modellen fortsatt større langsiktige gevinster.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.