Bitcoinin voimistuminen näissä 7 maassa vaikuttaa pitkään peliin

Bitcoin, maailman suurin kryptovaluutta, löi äskettäin uuden ATH: n 7 maassa. Pian on todennäköistä, että myös muut maat pääsevät kiinni. Brasiliassa, Turkissa, Argentiinassa, Sudanissa, Angolassa, Venezuelassa ja Sambiassa Bitcoin on ylittänyt edellisen ATH: n. Tämä kehitys voi kuitenkin olla vain jäävuoren huippu. Ainakin Turkin tapauksessa kuvassa on enemmän.

Bitcoinia mitataan yleensä perusvaluutan tai varantovaluutan mukaan, ja useimmissa tapauksissa se on USD. Bitcoinin nykyinen hinta on hieman yli puolet joulukuussa 2017 kirjatusta huippuhinnasta. Uusi ATH, jonka Bitcoin osui Turkissa, oli Turkin liiraa. Turkin liiran arvo Yhdysvaltain dollariin nähden on muuttunut huomattavasti. Aivan kuten Bitcoinilla.

Bitcoin osui uuteen ATH: hen 7 maassa

Joulukuussa 2017 yksi Bitcoin vastasi 75000 liiraa tai 19600 dollaria. Lokakuussa 2020 82000 liiraa vastaa hieman yli 10000 dollaria USD. Kun Bitcoinin hinta ylitti 10000 dollaria, se saavutti uuden ATH: n Turkissa. Yhdysvaltain dollari on 45% halvempi kuin vuonna 2017. Tärkeimmät syyt liiran voimakkuuden heikkenemiseen ovat Turkin korkea inflaatio (yli 16%) ja yleinen luottamuksen menetys liiraan.

Yksinkertaisesti sanottuna, kun luottamus fiat-valuuttaan on laskenut, geopoliittisen tai finanssikriisin aikana Bitcoin on saavuttanut uudemmat korkeudet kaavioissa.
Bitcoin osui uuteen ATH: hen 7 maassa

Fiat-valuutan vahvuuden lasku on positiivinen uutinen Bitcoin HODLersille. Sillä voi kuitenkin olla myös negatiivinen vaikutus Bitcoinin hintaan pitkällä aikavälillä, koska turvasatama pysyy edelleen kulta eikä Bitcoin. „Turvasataman“ kertomus heitettiin pian sen jälkeen, kun Bitcoinin korrelaatio kullan kanssa laski. Samanlainen tai pikemminkin epämääräisesti samanlainen tilanne esiintyi myös muissa kuudessa maassa. Negatiivinen korko tai Fedin alentama korko voi mahdollisesti lisätä Bitcoinin hintaa myös Yhdysvalloissa.

Paypalin äskettäinen omaksuminen Bitcoinista ja kryptovaluutoista ei myöskään paranna tätä tilannetta. Vaikka kehitys Bitcoinin hinnalla oli nousussa ja ylitti 13 000 dollaria uutisten puhjettua, saalis on, että sääntelyn epäselvyyden puuttuessa Paypal ei salli siirtoja tai itsehoitoa.

Tämä ei välttämättä vaikuta nykyiseen hintakehitykseen, mutta kun sääntelyn selkeys saavutetaan, Bitcoin-siirrot / -maksut voivat keskittyä tai säännellä. Laitokset ja yhteisöt voivat pitkällä tähtäimellä pyrkiä valitsemiseen. Itse Bitcoin-lohkoketjussa tapahtuvat tapahtumat ovat suurelta osin nimimerkkejä, mutta maksunkäsittelysovellusten toimintaa voidaan seurata, mikä voi johtaa keskitettyyn asetukseen. Keskittäminen voi olla hintakilpailujen loppu tai Bitcoinin hinnan volatiliteetti, ja se voi toimia enemmän kuin tekninen osake kuin kryptovaluutta tai vaihtoehtoinen sijoitus.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.